Privacy & Disclaimer

Privacy

Indien de bezoeker van Mediation-bedrijfsleven.nl zich opgeeft via het contactformulier om informatie te verschaffen, wordt hij verzocht bepaalde persoonsgegevens aan Mediation-bedrijfsleven.nl te verstrekken. Wij vragen uw toestemming voor het opslaan en verwerken van uw persoonsgegevens en voor het gebruik van cookies, zodat onze website en platformen werken zoals u van ons kunt verwachten. Mediation-bedrijfsleven.nl verzamelt uiteraard alleen gegevens die noodzakelijk zijn voor de werking van onze website.

Disclaimer

De inhoud van Mediation-bedrijfsleven.nl is met de grootste zorg samengesteld. Wij streven ernaar dat de informatie op onze website zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven. Echter kan het altijd voorkomen dat de informatie foutief opgesteld staat. Wijzigingen zijn ten alle tijde voorbehouden. Mediation-bedrijfsleven.nl is voor geen enkel geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Externe links

Op Mediation-bedrijfsleven.nl zijn er links naar websites van derden geplaatst. Echter is Mediation-bedrijfsleven.nl op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van die websites. Mediation-bedrijfsleven.nl plaatst dergelijke links enkel voor het gemak van de bezoeker, zonder daarmee de inhoud van de externe website blindelings te overschrijven.

Copyright

Alle rechten op de website van Mediation-bedrijfsleven.nl, dan wel op ontwerpen, werken, teksten, beeldmateriaal, scripts en andere items berusten bij Mediation-bedrijfsleven.nl, tenzij anders vermeld. Materiaal van derden wordt uitsluitend gebruikt met toestemming van de rechthebbenden en is ten alle tijden voorzien van bronvermelding.