Werken via het detacheringsbureau Joinuz

Werken via het detacheringsbureau Joinuz

Als jouw baan je op het lijf geschreven is, is dat wel zo lekker. Want al ben je een groot deel van je leven aan het werk, je werkt om te leven en niet omgekeerd. Het award winning detacheringsbureau Joinuz doet er elke dag alles aan om banen te vinden die perfect aansluiten bij de wensen van gemotiveerde professionals. Ben jij ook toe aan een uitdagende nieuwe functie? Bij Joinuz vind je onder andere interessante functies in de zorg en dynamische overheidsvacatures. Ook werken in het gemeentehuis via Joinuz behoort tot de mogelijkheden. Stuk voor stuk branches en werkplekken waar elke dag anders is, waar je iets voor je medemensen kunt betekenen en waarbij je elke dag met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Werkgeluk hoog in het vaandel

Joinuz staat voor een detacheringsorganisatie waar mensen lekker kunnen werken. Bij deze eigentijdse speler is alle ruimte voor eigen inbreng, maatschappelijke betrokkenheid en spontane ideeën. Ook staan er regelmatig feestjes op de agenda. Verder vindt Joinuz een gezonde lifestyle van haar medewerkers ontzettend belangrijk. Daarom genieten zij elke dag van gezonde lunchgerechten, werken zij achter zit-sta-bureaus met bureaufietsen en wordt hun abonnement op de sportschool deels vergoed. Op de Joinuz Academy wordt de mentale gezondheid van de teamleden gestimuleerd. Op deze academy krijgen zij de mogelijkheid om - zolang ze bij Joinuz werken - door te blijven leren. Zo houden zij hun kennis up-to-date en blijven zij interessant voor werkgevers. Ook zijn mensen die regelmatig iets nieuws leren optimistischer, socialer en gelukkiger. Daarom staat (werk)geluk bij Joinuz hoog in het vaandel.

Werken als gedetacheerde

De recruiters van Joinuz gaan ervan uit dat de meeste mensen werken om er lekker van te leven, door bijvoorbeeld af en toe iets leuks te kopen of een weekendje weg te gaan. Daarom hanteren zij bij het zoeken naar de beste banen ‘de lekker leven filosofie’. Joinuz werkt op basis van detachering. Als je gedetacheerd bent, kom je in dienst van Joinuz en word je uitgeleend aan een opdrachtgever. Is je taak daar volbracht? Dan wordt gezorgd voor een nieuwe opdracht. Over jouw inkomen hoef je je dus geen zorgen te maken. Terwijl je in dienst blijft van een goede werkgever kun je bij verschillende opdrachtgevers ervaring opdoen. Zo kun je via Joinuz werken in de schuldhulpverlening, aan de slag in de zorg of werken als Wmo-consulent. Het detacheringsbureau betaalt je salaris uit en verzorgt alle administratie. Dat levert je dus tal van voordelen op. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Ontdek dan snel waar jouw kansen liggen en verdiep je vandaag nog in het aanbod van Joinuz!

Terug naar overzicht